Forside

Butternut squash suppe - Deltag i Aarstidernes vendespil

Tænd ovnen på 200 grader. skyl og halver butternut squash. fjern kernerne. skær græskarret i mindre stykker, og kom dem i et ovnfast fad eller en bradepande. pil løgene, og skær dem i både. læg dem sammen med græskarstykkerne. pil hvidløgene, og læg de hele fed i bradepanden. dryp med olivenolie, og drys med chiliflager, salt og peber.
butternut squash suppe. opskrift. 35 minutter 2 personer. ingredienser. 1 butternutsquash. 1 løg. 2 fed hvidløg. 1 spsk olivenolie. ... suppe kom løg og græskar i en rummelig gryde, hæld kikærtebouillon ved, så det dækker, og lad det koge sagte.smag til med chili og ristede krydderier.
butternut squash suppe er en græskarsuppe. en butternut squash er nemlig et græskar. en squash er faktisk også et græskar. butternut squashen er klokkeformet. det modne græskar har en lysegulbeige skal nærmest plasterfarvet mens kødet har en noget kraftigere gul farve.
butternut squash suppe. en krydret og fyldig cremet butternut squash suppe med gulerødder og krydderurter en virkelig nem og mættende efterårssuppe, som er perfekt på travle hverdage og som glimrende kan laves i større portioner og fryses ned. butternut squ
sh er en herlig sag, som smager mildt, rundt og lækkert.
lækker butternut squash suppe en opskrift fra alletiders kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.
suppe skur gulerødder og butternut squash. hvis squashen er meget tykskaldet, kan du skrælle den. flæk den og skrab kernerne ud med en ske. skær løg, gulerødder og butternut i mindre stykker og evt. 2 fed finthakket hvidløg og sautr det hele ved svag varme i olivenolie i en tykbundet gryde ca. 10 minutter.
tilsæt butternut squash, bladselleri, chilipulver og frisk timian og lad det stege med i 35 min. hæld boullion og fløde over, læg låg på og lad suppen småkoge i ca. 30 min. til alle grøntsager er møre. blend suppen glat, og smag til med salt og peber og friskpresset citronsaft. server suppe med iskold creme fraiche og frisk timian.
sautr græskar, æble, løg, hvidløg og bladselleri i en smule olivenolie i en varm gryde. lad det hele sautere i 67 minutter, men uden at det tager farve. kom timian i gryden bind den med lidt kødsnor sammen med bouillon. lad suppen snurre i ca. 25 minutter under låg, eller til alle grøntsagerne er helt møre.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support