Forside

Butternut squash suppe kokosmælk - Deltag i Aarstidernes vendespil

Kom olie, løg, hvidløg, gulerødder, butternut græskar, bladselleri, salvie, rosmarin og timian i en stor gryde og sauter ved mellem varme i 510 minutter. kom grøntsagsboullion, salt, peber og paprika i og lad det simre i 20 minutter. blend grundigt til suppen er helt cremet, smag til med citron og evt mere salt og peber.
suppe skur gulerødder og butternut squash. hvis squashen er meget tykskaldet, kan du skrælle den. flæk den og skrab kernerne ud med en ske. skær løg, gulerødder og butternut i mindre stykker og evt. 2 fed finthakket hvidløg og sautr det hele ved svag varme i olivenolie i en tykbundet gryde ca. 10 minutter.
græskarsuppe med kokosmælk og ingefær. virkelig skøn og nem efterårssuppe med græskar, ingefær, krydderier og kokosmælk. denne suppe med græskar er helt perfekt til de kolde efterårsdage og er lavet med hokkaidogræskar. græskarsuppe med kokosmælk. suppen er krydret med lækre krydderier og er perfekt til kolde efterårsdage.
kog ved middelvarme i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er helt møre. blend suppen, tilsæt krebsehaler og kokosmælk. varm suppen igennem, og smag til med limesaft. smør criracha sauce på to riskiks, og læg de to resterende på, som en sandwich. servr suppen med riskikssandwich, og pynt med peanuts, purløg og koriander.
hæld hakkede tomater, kokosmælk i gryden sammen med bouillonen. læg låg på, og lad suppen simre i 30 minutter. blend suppen med en stavblender d
rekte i gryden, tilføj smør og smag til med salt og peber.
denne græskarsuppe eller hokkaidosuppe er en skøn, mættende og utrolig sund efterårs suppe. den er krydret med både krydderier og grøntsager, og så kan man både lave græskarsuppen på kokosmælk eller madlavningsfløde alt efter, hvad man bedst foretrækker i sin hokkaidosuppe.
nem karry med butternut squash og kokosmælk 4 personer. 1 spsk olie 400 g hakket kalv og flæsk 1 løg 2 tsk karry 1 fed hvidløg 1 tomme ingefær 1 porre 400 g butternut squash eller andet græskar 1 dåse kokosmælk salt tilbehør basmati ris. 1. skær løget i strimler. rens porren grundigt. skær den lysegrønne del i tynde skiver og gem.
butternut squash suppe er en perfekt nem og dejlig suppe, som smager fantastisk og er hurtig at lave af butternut squash. butternut suppe med kokosmælk kan minde lidt om en thai suppe, men er mere fyldig og mættende på trods af den lækre thaismag den får fra alle de dejlige krydderier. samtidig er det en meget billig suppe at lave. har man ikke kokosmælk eller bryder sig om det kan suppen laves som butternut squash suppe med fløde.
vegansk græskarsuppe opskrift med kokosmælk. her finder du opskriften på en sund græskarsuppe med kokosmælk, som bruger hokkaido. i mange tilfælde er det muligt at bruge almindelige græskar, men jeg anbefaler helt klart at bruge hokkaido eller butternut squash. disse smager bare bedre, og er endda virkelig sunde.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support