Forside

Bønnegryde - Deltag i Aarstidernes vendespil

Sæt bønnerne i blød i vand aftenen før. hæld vandet fra bønnerne, kom dem i en gryde med rigeligt vand sammen med de øvrige ingredienser 2 af de 5 fed hvidløg. lad bønnerne koge, til de er møre i ca. 40 minutter. hæld vandet fra bønnerne og lad dem være i dørslaget, til de skal bruges. skyl grøntsagerne grundigt i koldt vand.
kikærtegryde med linser og kokosmælk er en fantastisk skøn og budgetvenlig ret. den smager helt vildt fantastisk, er nem at lave og er den perfekte ret til alle de der er begejstrede for fx dhal.. denne lækre kikærtegryde er varmende, næringsrig, budgetvenlig og smager himmelsk.
bønnegryde. efterår er lig med tid til simreretter og denne lækre bønnegryde er fantastisk til formålet. jeg har tilberedt opskriften i en vegetarisk udgave. lækker simremad behøver nemlig ikke altid behøver være inkluderet kød, men man kan dog fint komme enten kylling, oksekød eller små stykker chorizo i, hvi
man synes det brunes blot af, ...
kom sauce, bønner, majskerner, peberfrugt og krydderier i en tykbundet gryde og bring det i kog. lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. rør jævnligt. smag til. kom bønnegryden i en skål og server den med iskold fraiche, tortillachips og pico de gallo. asset 1.
græsk bønnegryde. g. dl. dl. spsk. bdt. grøntsager renses, skylles og snittes. gulerødder, løg, tomat og hvidløg ristes i olivenolie, urteafkog tilsættes og urterne simrer ca. 510 minutter. de kogte limabønner tilsættes, retten smages til med havsalt, peber, citronsaft og lidt rørsukker.
sådan laver du bønnegryde. 1. snit løg i strimler og hak hvidløget fint. skræl kartoflerne og skær dem i skiver. 2. varm olien i en gryde og kom løgene i. steg dem ved middel varme til de bliver klare. tilsæt hvidløg og steg med i et halvt minut det må ikke brune. tilsæt hønsesuppen og de skivede kartofler.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support