Forside

Bagte rodfrugter - Deltag i Aarstidernes vendespil

Bagte rodfrugter skal i gryden først. når du har skåret rodfrugterne i stave, blancherer du dem i kogende, letsaltet vand i mellem 3 og 5 minutter, så de bliver en smule møre. lad den dryppe af i en sigte, krydr dem med salt og peber, dryp dem med olie og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 175 grader.
bagte rodfruger i ovn.
om sommeren kan vi se frem til spæde salater, nye kartofler, jordbær og alverdens andre lækkerier. til efteråret er vi lige så heldige, for der kan vi blandt andet se frem til noget af det bedste tilbehør til en god oksesteg i stegeso nemlig bagte rodfrugter i ovn. det vrimler nemlig netop nu med gulerødder, orangerødder, rødbeder, gule beder, bolchebeder, pastinakker ...
disse bagte rodfrugter er noget så simpelt at lave, men alligevel ligner de nærmest det rene guld, når de kommer ud af ovnen. og så smager rodfrugterne lige så godt som de ser ud, såfremt de bliver krydret helt rigtigt. rodfrugter bagt i ovnen. bagte rodfrugter er nok den nemmeste tilbehørs ret, som jeg kan komme på.
vi elsker rodfrugter i ovn om efteråret og vinteren bugner butikkerne med lækre rodfrugter, som både smager fantastisk, er sunde og tilmed også billige. du kan bruge rodfrugterne til mange ting, læs med her og få vores opskrift på de bedste ovnbagte rodfrugter. forskellige rodfrugter
ingredienser til bagte rodfrugter. 1 kilo blandede
odfrugter, gerne persillerod, pastinak, rødbede og gulerod. 34 teskefulde god sennep fra bornholm. 3 spiseskefulde akacie honning. 3 spiseskefulde balsamico. 3 spiseskefulde olivenolie. frisk timian spar ikke på den 3 spiseskefulde citronsaft. salt og friskkværnet peber.
bagte rodfrugter med honning og timian en opskrift på rodfrugter i ovn. jeg har mange gange skåret rodfrugter i både eller stænger og bagt dem i ovnen som pomfritter. vi har også tit brugt rodfrugter i kartoffelmos, men det var første gang, at jeg bagte dem i ovnen med en marinade på.
bagte rodfrugter. opskrift. 40 minutter 4 personer. ingredienser. 1 kg rodfrugter fx gulerod, pastinak, persillerod, rødbede eller kartoffel 23 kviste timian.
bagte rodfrugter er ret basic, men blot en smule af den søde honning i kombination med den skønne timian smag gør det til en ekstra lækker ret. mine børn er helt pjattede med friskrevet lækker parmesanost, og de spiser ekstra mange grøntsager hvis der er sådan et lille drys på deres rodfrugter eller på deres dampede broccoli fx.
bagte rodfrugter er herligt tilbehør. det er sundt, det smager godt, det er nemt at lave, og så kan du få brugt de rodfrugter, der er til overs i posen, hvis du var nødt til at købe en pose blandede rodfrugter, fordi du skulle bruge et par rødbeder til rødbedesalat. du kan bage næste alle slags rodfrugter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

98 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support