Forside

Artiskok kogetid - Deltag i Aarstidernes vendespil

7 medicinske fordele ved artiskokker, som du ikke vidste. 4 minutter. artiskokker er rige på fibre. de hjælper med at bekæmpe forstoppelse og forbedre fordøjelsen takket være deres rensende egenskaber. sidste ændring 12 oktober, 2018.
put artiskokkerne i gryden og lad dem koge ca. 40 minutter under låg. fisk dem op og lad dem afdryppe på hovedet på et stykke køkkenrulle. skær stokken til, så artiskokken kan stå op på en tallerken og server med rigeligt smør.
hele artiskokker bliver mørke hvis ikke de er helt dækket af vand under kogningen. hold dem derfor nede med en varmefast tallerken eller læg et vådt klæde øverst så de er dækket af vand. kogetid ca. 1545 min til bladene let kan trækkes fra. vendes efter kogning med bunden op, så vandet kan løbe fra. frysning.
knæk stokkene af artiskokkerne, og kasser dem. kom artiskokkerne i det kogende vand, og tilsæt salt og citron med skal. kog artiskokkerne i 2530 minutter gerne kraftigt for at undgå mørkning. tag artiskokkerne op, dryp dem af, og stil dem på et skærebræt.
jeg er en af dem hvis vi da er flere, der kan spise artiskokhjerter direkte fra dåsen altså som i uden noget andet. giv mig en gaffel og en dåse artiskokhjerter, så er
eg glad det er jo ikke helt det samme med kogte artiskokhjerter og for det ikke skal være løgn, kan
det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden fx jobsøgning. data processor podio, citrix systems.
kog i 20 minutter og tag derefter artiskokkerne op og lad dem dryppe lidt af. servering. server de hele artiskokker ved bordet, hvor det nederste af de skønne blade spises og dyppes i den rørte smør. til slut er der i artiskokkens midte en masse hår som skal fjernes forsigtigt med en ske.
smoothie med artiskok. denne smoothie vil være en perfekt start på dagen, da den samtidig booster dit stofskifte. selvom det måske er vanskeligt at vænne sig til smagen i starten, er vi sikre på, at du vil elske den med tiden. lav denne smoothie ved at koge en artiskok.
artiskokkerne skal koge i ca. 30 minutter afhængig af størrelsen. tag artiskokkerne op af vandet og lad dem dryppe af. nu tager du forsigtig de midterste hjerteblade op. nede i artiskokblomsten sidder der små hår som du tager op med en ske.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift, Risifrutti opskrift, Kartoffel porre suppe årstiderne, Pasta med fløde og bacon
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support