Forside

ærtepure opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Dennis knudsens opskrift på bagt torsk i ærtepure er den perfekte sommerret. fisken serveres med bacon, dild og nye kartofler og udover at den smager lækkert og friskt, er retten tilmed også flot og farverig at se på. 40 min. 4 pers.
hej annchristine min søn på 8 har haft maddag idag, og vi havde været på din blog, for at han kunne se billeder, og derfra finde ud af hvad han ville lave men han faldt for din grønne ærtesuppe og det har vi så lavet idag, dog med ærter fra frostp men hvor var det dog en lækker opskrift og det salte topping var lige prikken over it
asset 1sådan gør du. bring løg og vand i kog i en gryde og kog dem ved svag varme under låg i ca. 2 min. tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min. blend grøntsagerne ad 23 gange og hæld pureen tilbage i gryden. tilsæt cremefraiche og varm pureen godt igennem. smag til med salt og peber. asset 1.
Ærtepure en opskrift fra alletiders kogebog, mere end 7.000 opskrifter med billeder.
giv 12 liter vand og 2 tsk salt et opkog i en stor gryde. hæld de frosne ærter i og giv dem et opkog. lad dem simre 34 min. skyl mynte og persilleblade og hak dem med en kniv. hæld ærterne på en sigte og blend dem til grov mos i en foodprocessor. tilsæt krydderurter og smør og smag til med salt og peber. hold puren varm i en gryde ...
kom ærter, persille og hvidløg op i en gryde og dæk med vand. kog ærterne i 5 minu
ter. når ærterne er kog hældes vandet fra og kommes op i blender og blendes til en fin pure. smag ærtepureren til med salt, peber og citron.
gå til opskrift udskriv Ærtepur er et frisk alternativ til sovs eller dip. den kan serveres varm, lun eller kold, og du kan lave den af frosne eller friske, bælgede ærter. Ærtepur smager også godt under pålæg i stedet for smør eller som pålæg på en kiks eller et stykke knækbrød.
hæld kogende vand over de frosne ærter, og lad dem stå et par minutter, til de er optøede. dræn vandet fra, og blend ærterne til en jævn pur. rør med skyr og smag tilmed presset hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt og peber.kom ærtepuren i et lille glasbøtte med låg, og kom den i madpakke som dip til grøntsagsstave.
her kommer ærtepur ind i billedet. Ærtepur smager lækkert og kan godt lede tankerne hen mod sommerens dejlige søde ærter. samtidig har det en flot farve, som man kan lave flotte anretninger med. opskrift til lækker ærtepur med parmesan, mandler, citron, olie og mynte. smager dejligt og flot farvestrålende.
vejledning. skræl løg og hvidløg og skær begge dele i tern. varm smørret op i en gryde og sauter løg og hvidløg deri. de skal på ingen måde blive brune, kun gennemsigtige. tilsæt ærterne og lad dem simre i gryden sammen med løg og smør i 1015 minutter. blend alt sammen og smag pureen til med salt, peber og citronsaft.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support