Forside

Aarstiderne fællesspisning - Deltag i Aarstidernes vendespil

Aflyst fællesspisning med aarstiderne. 27042020. aurion og aarstiderne følger myndighedernes retningslinjer, og fællesspisning med 2 meters afstand er fysisk ikke muligt i aurions lokaler og heller ikke særlig hyggeligt. vi håber at kunne invitere til fællesspisning på et senere tidspunkt. for de af jer, der har købt billet til ...
aarstiderne altidøkologisk fællesspisning come to community eating in danish summer country we have taken the seasonx27s best vegetables under the arm and set the course for zealand, funen and jutland.
aarstiderne inviterer til fællesspisning i landkøkkenet. Åbent for alle. gratis for kunder
gårdbutik fællesspisning. aarstiderne holder til i to lader. en til fællespisning og en til gårdbutik. i gårdbutikken sælger de et stort udvalg af økologisk frugt og grønt med fokus på friske lokale sæsonråvarer og udvalgte produkter fra deres avlere i sydeuropa. Åbningstider. mandag fredag 121800 weekender helligdage 101700
som kunde hos aarstiderne kan man gratis med n ledsager deltage i t af spisearrangementerne årligt. hvis man ikke er kunde hos aarstiderne, kan man deltage i fællesspisningen for 150 kr. pr. person. børn under 13 år koster 75 kr. der er mulighed for tilmelding nedenfor find fællesspisning aarhus.
kategori. vi har samlet vores opskr
fter i forskellige kategorier, så du kan finde inspiration til f.eks. veganske og vegetariske retter, men også inspiration til fermentering, desserter og børnenes madpakke. alle opskrifter er skrevet af aarstidernes kokke.
dmjxfællesspisning. 0 kommentarer. 0048 minutter. 13. december 2018. ingredienser. tags. se flere opskrifter på aarstiderne.com. kend dine rødder. læs mere om grøntsagerne. nyt på madbio. ... følg aarstiderne på facebook og bliv opdateret med seneste nyt.
aarstiderne tilbyder en lang række af arrangemetner, workshops og kurser. alle vores arrangementer har et solidt indhold mad og madformidling i en social konteks, hvor vi som gæster selv er med til at sætte stemning.
gratis fÆllesspisning for aarstidernes kunder . vi har sørget for ekstra fællesspisningskasser til vores virtuelle fællesspisning i morgen torsdag d. 25. februar og vil derfor gerne invitere vores kunder med helt uden beregning som kunde hos aarstiderne kan du bruge rabatkoden x27forår2021x27 ved tilmelding, så er kassen på vores regning.
til fællesspisning serverer aarstiderne grønne måltider, særligt sammensat af vores dygtige kokke, med øje for sæsonens specialiteter. så kom, spis og bliv inspireret når vi slår dørene op til vores spisehus i trælade 607 på banegaarden i københavn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support