Forside

Hvad er en blog - DanDomain

Før der var noget der hed en blog kendte brugerne kun til den traditionelle hjemmeside. typisk var en hjemmeside en form for visitkort på nettet eller en samling af gode links. senere kom der så hjemmesider med forums, hvor fokus var på brugernes kommunikation mellem hinanden indenfor forskellige emner.
hvad er en blog egentlig ordet blog er en forkortelse af begrebet weblog, som opstod i internettets spæde start. dengang var en blog noget helt andet, end det man ser i dag. de grafiske og tekniske muligheder var meget begrænsede, og bloggene fra dengang mindede mest om et rent tekstbaseret forum.
den ikkepersonlige blog
vis bloggeren udgiver sin blog i en avis eller en hjemmeside, der ikke er bloggens egen, er emnet, indholdet og sproget tilpasset formatet. fx. hvis bloggen skal udgives af dansk rødekors passer emne, indhold og sprog til dansk rødekorsx27 læsere. ordet blog kommer af ordet weblog.
en blog, eller weblog, er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster indlæg eller poster med den nyeste øverst. det er ikke muligt at indholdsbestemme en blog, der kan residere i både et privat, fælles tilgængeligt og kommercielt regi, og handle om alt fra madopskrifter til retorik eller være fokuspunkt for sociale engagementer.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
DanDomain - Webhosting, webshop eller hjemmeside
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Webhosting, webshop eller hjemmesideprogram

Hos DanDomain får du webhosting i særklasse og fleksibel webshop-løsning, der giver dig gratis support, sparring, kurser og seminarer. Dandomain har fokus på den god service og support
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Webhosting, Domæne, Domain, Dandomain, Hjemmeside, Hjemmesideprofgram, Egen hjemmesidem, Webshop
Populære søgninger: Dandomain, Dandomain webshop, Webmail dan, Webmail dandomain, Dandomain webmail, Køb domænenavn, Køb email domæne, Køb domæner, Køb af domænenavn, Ejer af domæne, Hvad er domæne, Køb et domæne, Hvem ejer domæne, Køb af domæne, Billig webshop, Søg domæne, Start egen webshop, Tekst til gavekort, Domæne email, Hjemmeside hosting
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support