Forside

Kildemoes logic - Cykelexperten Webshop

Dt er kildemoes. logic er hurtige og temperamentsfulde cykler med fremadrettet kørestilling og smalle dæk, individuelt designet i stelgeomeri og udtryk. på logiccyklerne får du en fremadrettet siddestilling, hvilket gør, at du kører hurtigere, og belastningen af ryg, skuldre og nakke under kørslen reduceres.
kildemoes nye smartopkoblede elcykler er tryggere, mere sikre og har smartfunktioner, som du nemt kan få adgang til via en app på din mobil. vi kalder det koppla smartcykelteknologi. sammen med en revolutionerende og innovativ nyhed indenfor sikkerhed nemlig en integreret absbremse, gør det kildemoes elcykler til de sikreste på markedet.
logic er en nye serie cykler fra kildemoes bygget til storbyens udfordringer. logic er serien af rigtige storbycykler, skabt til det hektiske liv i asfaltjunglen. den er altid klar til turen på caf, i biffen eller den daglige transport til og fra arbejde eller studier.
kildemoes logic sport. kildemoes logic sport er lavet i et stærkt aluminiumsstel og med punkteringshæmmende dæk. kildemoes logic sport fås både med rullebremser og hydrauliske skivebremser. de hydrauliske skivebremser benytter olie og bremser effektivt uanset vejret.
kildemoes logic sport 2020 herrecykel. citybike, 7 gear, 28 tommer. fra 5.699 kr. 7 butikker. sammenlign. 700 kr.
kildemoes logic ad
enture belt 38701 2020 herre. citybikes, klassisk citybike, 7 gear, 28. fra 7.499 kr. 2 butikker. sammenlign.
kildemoes logic cykel. i 2020 fra kildemoes logic serien finder du logic adventure og logic sport samt logic hyper med cykler til alle formål. cyklerne i logic serien er alle bygget på aluminiums stel med en lige aluminiums forgaffel, som er monteret med kvalitets aluminiums dele på hele cyklen.
kildemoes logic flow limited til kvinden er en sporty citybike der får dig hurtigt frem i hverdagen. du sidder let fremadlænet på det lette aluminiumsstel og cyklens moderne matsorte designs samt en højere fælgprofil fuldender cyklens look. cyklen er ideel til den daglige transport til og fra arbejde eller studie.
logic sport er en sporty cykel i elegant design. med en fremadrettet kørestilling glider du let gennem trafikken eller ud ad landevejen. de indvendige gear og rullebremserne kræver minimal vedligeholdelse. de smalle dæk er udstyret med punkteringshæmmende
kildemoes logic. kildemoes logic serien består af cykler bygget på aluminiums stel med en lige aluminiums forgaffel, monteret med kvalitets aluminiums dele på hele cyklen. der er i denne serie enten monteret hydrauliske skivebremser på begge hjul eller rullebremser og logic cyklerne leveres med sportssadel, ergonomiske skiftegreb samt ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

43 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103, Carbon cykel, Tilbud mountainbike, Racercykel dame, Cykelhandler vesterbro, Cykellygter tilbud, Bianchi racercykler, Carbon racercykel, Cykel 20 tommer udsalg, Cykelforhandler, Elcykler, Gazelle cykler, Elcykel bedst i test, Cykel 16 tommer tilbud, Hometrainer cykel
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support