Forside

Hometrainer cykel - Cykelexperten Webshop

Ulempen ved denne type hometrainer er at den støjer en del mere, og det slider en del på bagdækket til gengæld er man igang på et lavt budget. vælger man en wheelon hometrainer, kan det varmt anbefales at brugue et decideret hometrainer dæk som fx. tacx trainer dæk til racercykel. på en directdrive smarttrainer som fx.
hometrainere og udstyr cykeludstyr og cykeltilbehør cykler, cykeldele og cykeltilbehør thansen.dk
en cykel, en hometrainer, internetopkobling og en skærm. det er minimumskravene, forklarer 54årige søren bonde, aktiv i allerød cykle klub og dgikursusholder i hometrainere. han er også medstifter af facebookgrupperne bkool dansk brugergruppe og zwift dansk brugergruppe. bkool og zwift er blandt de mest populære ...
hometrainer, cykeltrainer der løfter o
belaster baghjulet, så man kan træne hjemme på sin cykel, når det er dårligt vejr f.eks. foran sit tv. belastningen kan indstilles. kan nemt klappes sammen så den næsten ikke fylder noget ved opbevaring. sms og andre beskeder besvares ikke.
hometrainerkategorien har i de senere år taget fart på det danske marked, hvor træningsformen særligt i vinterhalvåret er blevet ekstremt populær. vi står klar både i butik og webshop til at hjælpe dig med at komme i gang med indendørs cykling.
en hometrainer er en hjemmetræner til cykel, der på den ene eller anden vis kan simulere, at du cykler på asfalten eller i skoven. en hometrainer kan på sin side være en motionsmaskine, der rangerer på højde med en crosstrainer, de gammeldags motionscykler, løbebånd, spinningcykler m.m.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

43 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103, Carbon cykel, Tilbud mountainbike, Racercykel dame, Cykelhandler vesterbro, Cykellygter tilbud, Bianchi racercykler, Carbon racercykel, Cykel 20 tommer udsalg, Cykelforhandler, Elcykler, Gazelle cykler, Elcykel bedst i test, Cykel 16 tommer tilbud, Hometrainer cykel
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support