Forside

Elcykel 45 - Cykelexperten Webshop

Opnår du en fart på 25 kilometer i timen på en almindelig elcykel, stopper motoren med at hjælpe dig fremad. men på en speed pedelec vil cyklens motor blive ved med at hjælpe dig helt op til du kører 45 kilometer i timen. med en speed pedelec får du altså en elcykel, der kan køre meget hurtigere end sædvanligt.
på denne side finder du alle vores elcykler, som hjælper dig helt op til 45 kmt. scroll ned for at se udvalget, eller benyt dig af filteret i venstre side. en speedpedelec, eller en 45 elcykel, er en elcykel, som er godkendt til at assistere dig op til 45 kmt. men bare fordi den kan det, betyder det ikke, at man ikke får motion.
hvorimod en elcykel der assisterer op til 45 kmt falder ind under færdselslovens 2, nr. 7 2, nr. 7 to eller trehjulet køretøj med en forbrændingsmotor med et slagvolumen på ikke over 50 cm3 eller med elmotor og med en konstruktivt bestemt maksimal hastighed på højst 45 km i timen.
se vores store udvalg af speed pedelecs i mange forskellige størrelser hos cykelshoppen.dk. de nye speed pedelecs er godkendt på forsøgsordning i danmark. dette betyder at du nu kan køre på disse 45 kmt elcykler som en helt almindelig cykel, på cykelstier. kontakt os hvis du har spørgsmål
det er nemlig en elcykel med en tophastighed på de eftertragtede 45 kmt. med en så høj fart vil du kunne spare meget tid i hverdagen, idet det ikke tager ret lang tid at komme til og fra arbejde. investerer du i denne elcykel, kan du endelig vinke farvel til både bus, tog og bil.
disse kaldes også for super elcykel, 45elcyke
eller i nogle tilfælde speed pedelec. denne elcykel er god til pendleren, der ikke ønsker at holde i kø i myldretiden, men som heller ikke betragter sin transport til arbejdet som et træningspas. med en super elcykel kan du let klare 30 km uden at møde op på arbejde gennemblødt af sved.
en 45 kmt elcykel kan sagtens have sin ret for den individuelle person. i cykelexperten.dk megastore har vi enormt udvalg af begge typer af elcykler, og vil nemt udfra dit behov kunne guide dig til det helt rigtige. du kan også prøve forskellen, ...
en elcykel der kan køre op til 45 kilometer i timen anbefaler vi til rigtige pendlere der har strækninger hvor den ekstra fart giver mening. pludseligt kan du på en større strækning udkonkurrere biler, bus og tog på hastighed. en 45 kmt elcykel behøver ikke køre hurtigt hele tiden, motoren hjælper fortsat kun ved assisterende tråd.
pedelec elcykel op til 45 kmt du har nok hørt om de nye elcykler, der kom til i 2019 og som stadig vil være nogle af de bedste. der er andre forholdsregler, men man kan ikke komme udenom at disse nye pedelecs virker spændende og ikke mindst sjove. du kan med denne model komme helt op på 45 kmt hvilket må siges at være meget på en cykel.
nye regler for speed pedelecs 45 kmt elcykler i danmark. det er pr 172018 nu blevet lovligt at køre på cykelstierne med såkaldte spedelecs. en speed pedelecs er en typegodkendt elcykel, som i modsætning til en almindelig elcykel hvor motoren hjælper op til 25 kmt, assisterer op til 45 kmt. folketinget har nemlig vedtaget en ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

28 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103, Carbon cykel, Tilbud mountainbike, Racercykel dame, Cykelhandler vesterbro, Cykellygter tilbud, Bianchi racercykler, Carbon racercykel, Cykel 20 tommer udsalg, Cykelforhandler, Elcykler, Gazelle cykler, Elcykel bedst i test
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support