Forside

Elcykel 45 km - Cykelexperten Webshop

Gazelle cityzen s10 dame 2019 45 kmt speed pedelec speed pedelec elcykel med assistance op til 4. 26.048 kr. inkl. fragt. 25.999 kr.
det betyder i bund og grund nu at, du kan købe elcykler der helt lovligt kan køre op til 45 kmt. du kan herunder finde en forklaring på hvad der er op og ned i ordningen. en speed pedelec er som navnet antyder en elcykel der hjælper når du træder i pedalerne. motoren er således kun aktiv når der trædes.
særlige regler for speed pedelecs og elcykler med hastighed på 45 kmt. grundet den høje hastighed på 45 kmt for denne type af elcykler, gælder der en række særlige regler for kørsel i danmark. elcyklen er forbudt for personer under 15 år.
de såkaldte speed pedelecs elcykler kan køre op til 45 kilometer i timen de blev tilladt på de danske cykelstier den 1. juli 2018 som en forsøgsordning. vores anbefaling af disse cykler går helt klart til super pendlerne som skal tilbagelægge mange kilometer, og cykler lange stræk.
det korte svar er, at en speed pedelec er en samlebetegnelse for elcykler, der kan køre op til 45 kmt. det l
nge svar er, at den største og mest iøjnefaldende forskel mellem en speed pedelec og en almindelig elcykel, selvfølgelig er motorens evne til ikke blot at levere hastigheder på op til 25 kmt, men altså helt op til 45 kmt.
en speedpedelec, eller en 45 elcykel, er en elcykel, som er godkendt til at assistere dig op til 45 kmt. men bare fordi den kan det, betyder det ikke, at man ikke får motion. der skal trædes til for at få maksimalt udbytte af motoren.
hurtigste elcykler med op til 45 kmt. specialized kan som en af de eneste producenter byde på de populære 45 kmt elcykler, som er på vej frem på det danske marked. disse særlige elcykler har været tilladt på danske cykelstier siden d. 1. juli 2018. det karakteristiske ved disse elcykler er, at de har en tophastighed på 45 kmt.
hvorimod en elcykel der assisterer op til 45 kmt falder ind under færdselslovens 2, nr. 7 2, nr. 7 to eller trehjulet køretøj med en forbrændingsmotor med et slagvolumen på ikke over 50 cm3 eller med elmotor og med en konstruktivt bestemt maksimal hastighed på højst 45 km i timen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

43 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support