Forside

Bordkort til konfirmation - byRavn Webshop

Det at organiserer en konfirmation for drengen eller pigen kræver en del arbejde. og en af de opgaver er at få lavet konfirmation bordkort eller glaskort. til bordplanen kræver det nemlig, at du også husker at få dækket op med bordkort til konfirmation, for folk skal jo vide hvor de skal sidde.
bordkort til konfirmation anses tit for at være en praktisk foranstaltning, så gæsterne ved, hvor de skal sidde, når der bydes til bords og kender vi ikke alle typen, der lige er henne for at lure, hvem vedkommende skal sidde ved siden af men bordkort kan så meget mere end blot at være ren praktik.
konfirmationen er for stort set alle unge mennesker den første dag i deres liv bortset fra dåben, som de fleste ikke husker som er centreret omkring dem ene og alene, og dt at være festens centrum. derfor kræver enhver konfirmation naturligvis et flot pyntet festlokale og et flot pyntet bord med bordkort og det hele.
vores bordkort til konfirmationsfesten består af almindelige stående bordkort, som nemt kan placeres på bordet, tallerkenen eller glasset. bordkortene måler 9 x 4,5 cm, nå
de er foldet på midten. du modtager dine bordkort med en bukkelinje, så de er lige til at folde og sætte på konfirmationsbordet.
vi har et stort udvalg flotte bordkort til konfirmationen, både klassiske og almindelige bordkort i forskellige farver, men også lidt anderledes og sjove bordkort i forskellige former og faconer. uanset hvilket farvetema i har valgt til konfirmationen, så finder du bordkort som passer til stilen her.
inspiration til lav selv diy indbydelser konfirmation armygrøn strib konfirmation deminblå strib konfirmation lilla strib konfirmation pink strib konfirmation pink waves konfirmationsbord blå waves konfirmationsbord sort mosaik lilla med sølv glimt limefarvet bord lyserød og sølv mintlyserød mintpetroleumturkissølv prikker og blå prikker og lilla
bordkort til konfirmation skal du holde konfirmation har vi nogle meget flotte bordkort der også kan bruges som gaveæsker til gæsterne, her kan man komme perstiller eller andre små ting i. du kan købe dem hvor det forstiller en dreng mand i smoking eller en pige kvinde hvor det er en sød hvid kjole.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
byRavn Webshop - Håndlavede produkter i læder
Hos byRavn har vi et bredt udvalg af håndlavede produkter i læder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Læderprodukter, Læder
Populære søgninger: Byravn rabatkode, Læder nøglering med navn, Nøglering med navn, Læder nøglering mor, Læder musemåtte, Læder nøglering med tekst, Lædergreb, Fars dag 2019 gave, Lædernøgleringe, Nøglering i læder med tryk, Dag til dag levering, Nye greb, Bordkort til konfirmation, Personlig morsdagsgave, Fars dags gave ideer, Lædernøglering, Firmagaver til ansatte, Postnord forkert adresse, Firmagaveronline, Garderobestang i tre, Personlige armbånd, Mor barn gave, Indgraveret nøglering, Læderbælte mænd, Fars dag norge 2019
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support