Forside

Stangmaske - ByLind Webshop

2. den første stangmaske hækles altid i 4. luftmaske fra nålen, da de første 3 luftmasker udgør vendemasken. læs mere om vendemasker her. 3. slå garnet om nålen. 4. stik nålen ned i den 4. luftmaske fra nålen. 5. slå garnet om nålen. 6. træk garnet med tilbage så du har 3 løkker på nålen. 7. slå garnet om nålen. 8.
1. den første stangmaske hækles altid i 4. luftmaske fra nålen. 2. slå garnet om nålen. 3. stik nålen ned i den 4. luftmaske fra nålen. 4. slå garnet om nålen. 5. træk garnet med tilbage så du har 3 løkker på nålen. 6. slå garnet om nålen. 7. træk garnet med igennem de 2 af løkkerne på nålen. 8. slå garnet om nålen. 9.
reliefstangmasker forfra hvordan laverhækler man relief for om stangen guide vejledningkrealoui.dk er et kreativt univers med gratis hækleopskrifter og...
stangmaske stgm en stangma
ke er en maske som bruges ofte. den findes i flere udgaver, hvoraf de tre almindelige gennemgås i hækleguiden nemlig en stangmaske, en halvstangmaske og en dobbeltstangmaske.
hÆkleskole sådan hækler du stangmasker. 1. begynd altid med 1 rk luftmasker, de sidste 3 er vendemasker. slå om og stik nålen igennem den 4. lm fra nålen. 2. slå om og træk garnet med tilbage, nu er der 3 løkker på nålen. slå om og træk igennem 2 af løkkerne, som vist. 3. slå om og træk igen igennem 2 løkker.
printervenlig version. strikkeskole kÆdekantmaske. kantmasker kan strikkes på forskellige måder. denne metode med kædemasker som også kaldes lænkemasker giver flotte, lige sider. kan benyttes til alle arbejder med synlige kanter, som ikke skal sys sammen, f.eks. halstørklæder, sjaler, tæpper m.m. 1. løft altid pindens første m ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
ByLind Webshop - Speciale i hækletilbehør
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
ByLind.com er specialiseret i at sælge hækletilbehør og har i dag over 2500 forskellige slags tilbehør til dine hækleprojekter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hækletilbehør, Hækle, Hækling
Populære søgninger: Nøglehul, Wiretang, Bomuldsgarn 8 4, Stangmaske, Taskeremme, Babser, Oeko tex yarn, Smykkedele, Klistermærker med tal, Træperler, Creotime denmark, Boks plastik,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support