Forside

Quinoa frø - Bonzo måltidskasser

Quinoa kræver relativt megen sol og varme for at trives, og kan derfor ikke anbefales på skyggefulde eller kolde lokaliteter. quinoa sås i ca 12 cm dybde. der anvendes 12 kg pr. hektar ved såning i renbestand.
quinoa er små frø, som kommer fra en planter, der stammer fra andesbjergene i sydamerika. quinoa har været dyrket gennem de sidste 6.000 år og er dermed et af verdens ældste afgrøder, der altid har været en vigtig ernæringskilde for de lokale indianere. quinoa betyder moder korn og har fået sit navn af indianerne.
quinoa, , chenopodium quinoa er en etårig spinatlignende plante, og bladene kan bruges ligesom havespinat. det er dog de mange frø, som planten udvikler, der har gjort den til en eftertragtet afgrøde. den tilhører amarantfamilien ligesom amarant, spinat, rødbede, bladbeder og havemelde.
quinoa er frø fra en græsart, som vokser i andesbjergene. frøene har et højt protein og kostfiberindhold, så de mætter længe. desuden er koncentrationen af vitaminer og mineraler meget højt. quinoa skal dog altid skylles og iblødlægges.
du er her råvareguide quinoa sådan koger du det glutenfri superkorn quinoa bliver betegnet som den nye superafgrø
e, og den er da også særdeles sund og nærende. den koges i cirka 15 minutter i letsaltet vand, og kan spises som den er eller puttes i en god salat.
quinoa frø quinoa som erstatning for ris. quinoa er små frø hhv. sorte, hvide og røde frø som kommer fra planten quinoa, der vokser i andesbjergene i sydamerika. quinoa frø, som er meget sundere end ris, stammer fra den 6000 år gamle plante. quinoa har altid været en vigtig ernæringskilde for den oprindelige befolkning i sydamerika.
Økologiske dansk quinoa quinoasmagen i den danske vare er fortrinlig. vælg mellem 1 kg. 1ps. 1 kg. 5 kg. 5ps. 1kg. quinoa har en blød, mild og let nøddeagtig smag, og minder om couscous i sin konsistens. quinoa er et superfrø, som indeholder massevis af proteiner. derudover er frøet også rigt på fedtsyrer som omega3 samt vitaminer og mineraler. quinoa koges i cirka 10 ...
de små runde quinoafrø indeholder lidt mere fedt end andre korntyper som ris og pasta. til gengæld består en stor del af fedtsyrerne i quinoa af omega3fedtsyrer, der booster blodets indhold af det gode hdlkolesterol. quinoa er desuden rig på kostfibre, der sænker mængden af dårligt kolesterol i blodet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Bonzo måltidskasser - Skønne måltidskasser og madvarer
Skønne måltidskasser og madvarer der gør aftensmaden nem!

Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv de lækre måltidskasser og smagekasser.

- Produkterne kommer i containere og krukker der gør de holder længere
- Produkterne er kendt fra diverse supermarkeder
- Har både kød- og veganske retter samt et stort udvalg af tilbehør

DA20 giver 20 % på ikke-nedsatte varer
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Rabatkode: DA20 giver dig 20.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bonzo, Måltidskasse
Populære søgninger: Quinoa frø, Madpakke kasse, Ragu di fagioli, Minestronesuppe italiensk, Gullasch kød, Mad til 10 personer, Simreretter, Måltidskasser vegansk, Karl retter, Mad med meget jern
Webshoppen forhandler 79+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support