Forside

Minestronesuppe italiensk - Bonzo måltidskasser

Minestrone suppe er skøn traditionel italiensk primi piatti forret, som uden problemer kan laves som hovedret. suppen er sund, nærende og dejlig mættende. smagen er nu en gang det allerbedste, og man kan næsten ikke stoppe med at spise på trods af maven næsten revner. jeg lavede en stor portion, som passede til 2 dage til 2 voksne og 2 børn.
minestronesuppe tid 25 minuti ingredienser fremgangsmåde 4 kartofler1 gulerod1 løg2 porrer1 squash1 fed hvidløgolivenolie11 liter grøntsagsbouillon100 g minipasta, evt.diavolini fra de ceccosalt, peber2 tomater40 g revet parmesanostflutes skræl kartoflerne og guleroden. pil løget, rens porrerne og skyl squashen.
minestronesuppe. minestronesuppe er en skøn italiensk suppe, lavet på tomater, bacon, timian, pasta og meget andet, som italien er kendt for. suppen er rustik i smag og udseende, og kan derudover varieres alt efter de ingredienser, man bedst kan lide. opskriften på minestrone nedenfor er dog særdeles traditionel og anbefalelsesværdig.
minestrone er en klassisk italiensk suppe. på trods af at den er højt elsket i italien, så er der ingen fast opskrift på den, da man sådan set bare skal bruge de grøntsager, man har tilgængelige. i løbet af vinterhalvåret er det altså en genial suppe at lave, så man kan få brugt af de lækre rodfrugter. som de fleste danskere, har jeg en forkærlighe
for det italienske køkken.
italiensk minestronesuppe en opskrift fra alletiders kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.
minestrone er en fyldig grøntsagssuppe fra italien, og her er mit bud på suppen. den indeholder bla. gulerødder, hvidløg og bladselleri. minestrone kommer fra det italienske køkken, og der er som sådan ikke en fast opskrift på den dejlige grøntsagssuppe.
opskrift på minestronesuppe minestronesuppe er endnu en klassisk italiensk opskrift. det er en tyk tomatbaseret suppe med grøntsager og ofte på pasta. jeg har haft svært ved at finde den helt klassiske opskrift, men der er næsten altid bønner, pasta, løg, selleri, tomater, gulerødder, fond og timian i.
minestronesuppe er en italiensk grøntsagssuppe. den indeholder som regel også enten ris eller pasta. der er ikke nogen fast ingrediensliste eller opskrift, for minestrone laves af de grøntsager, der er i sæson. så egentlig kan du lave minestrone på de rester, du har i køleskabet.
det er en dejlig fyldig italiensk minestronesuppe, fyldt med lækre grøntsager og pasta. den mætter godt, og er en god og let sommersuppe, men fungerer rigtig godt hele året rundt. det er en god hverdagssuppe, for den tager ikke mere end 30 minutter at lave, og så er det god familiemad, som både børn og voksne herhjemme er glade for.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Bonzo måltidskasser - Skønne måltidskasser og madvarer
Skønne måltidskasser og madvarer der gør aftensmaden nem!

Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv de lækre måltidskasser og smagekasser.

- Produkterne kommer i containere og krukker der gør de holder længere
- Produkterne er kendt fra diverse supermarkeder
- Har både kød- og veganske retter samt et stort udvalg af tilbehør

DA20 giver 20 % på ikke-nedsatte varer
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Rabatkode: DA20 giver dig 20.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bonzo, Måltidskasse
Populære søgninger: Quinoa frø, Madpakke kasse, Ragu di fagioli, Minestronesuppe italiensk, Gullasch kød, Mad til 10 personer, Simreretter, Måltidskasser vegansk, Karl retter, Mad med meget jern, Chili sin carne vegansk, Retter med quinoa, Abogine
Webshoppen forhandler 79+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support