Forside

Måltidskasser vegansk - Bonzo måltidskasser

Simple feast og retnemt brander sig på at have økologiske, veganske måltidskasser. med en økologisk vegansk måltidskasser gør du både noget ekstra godt for dig selv og for miljøet. du er med til at støtte produktionen af økologiske råvarer, samtidig med at du skåner din krop for kemikalier.
den veganske måltidskasse kassen til dig, der vil spise endnu grønnere eller prøve kræfter med en vegansk livsstil. der er fokus på velsmag og helt grønne retter med vegetabilske proteiner, grøntsager og veganske specialiteter fyldt med grøn energi.
de veganske måltidskasser er fyldt med grøntsager, frugt og vegetabilske proteiner, som er det, der primært erstatter de proteiner, man ellers får fra kød. kort sagt er de spækket med friske og lækre råvarer, som kan bidrage til en sundere livsstil og et bedre helbred.
hos bonzo kan du ikke bare få n måltidskasse. vi har skabt 9 lækre kasser, som dækker enhver smag og ethvert behov. er du til stærke sager så prøv bonzos måltidskasse sved på panden 4 lækre veganske retter med ekstra krudt i chili sin carne, arrabiata, ragout al paccati
o og fagioli al forno er 4 veganske retter, hvor ...
den veganske måltidskasse indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave aftensmåltider fyldt med smag, variation og grøn energi. kassen er til dig, der vil spise endnu grønnere eller prøve kræfter med en 100 vegansk livsstil.
veganske måltidskasser indeholder udelukkende plantebaseret kost, som er nøje afbalanceret og sammensat således at du får alle dine essentielle behov dækket. mange tror måske at vegansk mad er svært at lave, eller at det ikke dækker kroppens behov for næring på samme måde som retter med kød eller animalske produkter.
vegan feast fra 63 kr. fragt 50 kr. 25 personer mad til 3 dage tilberedning 10 min. kode intro25 spar 25 bestil den veganske måltidskasse fra 45,25 kr. fri fragt over 170 kr. 13 personer mad til 4 dage tilberedning 45 min. gratis gave tilføjes automatisk bestil
en vegansk måltidskasse er spækket med sundhed, og er ofte fyldt med variationer af forskellige veganske delikatesser, samt masser af lækre krydderier fra alle verdenshjørnerne. den der både er vegansk og glutenfri

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Bonzo måltidskasser - Skønne måltidskasser og madvarer
Skønne måltidskasser og madvarer der gør aftensmaden nem!

Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv de lækre måltidskasser og smagekasser.

- Produkterne kommer i containere og krukker der gør de holder længere
- Produkterne er kendt fra diverse supermarkeder
- Har både kød- og veganske retter samt et stort udvalg af tilbehør

DA20 giver 20 % på ikke-nedsatte varer
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Rabatkode: DA20 giver dig 20.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bonzo, Måltidskasse
Populære søgninger: Quinoa frø, Madpakke kasse, Ragu di fagioli, Minestronesuppe italiensk, Gullasch kød, Mad til 10 personer, Simreretter, Måltidskasser vegansk, Karl retter, Mad med meget jern, Chili sin carne vegansk, Retter med quinoa, Abogine, Vegansk mad, Bulgur sundt, Færdigretter leveret, Gryderetter, , , , , , , , , , , , ,
Webshoppen forhandler 79+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support