Forside

Gullasch kød - Bonzo måltidskasser

Tag kødet op og gør gryden ren. kom kød, grøntsager, tomatkoncentrat, vand, paprika og spidskommen i. varm det hele op og lad det småsimre under låg i 50 min., eller til kødet er godt mørt. smag til med salt og peber. servr gullaschen med et drys klippet purløg. kog risene efter anvisningen på emballagen.
jeg vil lave denne gullash i dag. altid dejligt med mad der står og simre. ang. kød til gullash bruger jeg altid mellemskært, tykkam el bov. inderlår skært kød syntes jeg bliver for tørt.
gullash med kartoffelmos er en skøn gryderet med mørt kød, der serveres med cremet mos af kartofler og fløde. selve saucen er cremet, og har en intens smag af kød og grøntsager, der gør den ellers ret nemme simreret til et perfekt måltid til både hverdag og weekend.
jeg har her anvendt oksekød i tern som man normalt anvender til gullasch. tilsæt grofthakket løg og finthakket hvidløg, og lad det kort svitse med. så tilsættes oregano, hakkede tomater, tomatpasta og bouillon, hvorefter din gryde med italiensk gullasch simrer en lille times tid. så bliver kødet super mørt.
når saucen er færdig, så hæld gulerødder, løg, og kød i. skræl kartoflerne og skær dem over i mindre stykker og kog i 2030 min. hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt mælken deri lidt
fter lidt mens du pisker med en elpisker og tilsæt smøren, salt og peber.
gullash. gullash gullasch er oprindeligt en suppe fra ungarn og betegnes ofte som ungarns nationalret. i danmark serveres gullash dog ofte med kartoffelmos og hvor saucen er en smule tykkere. det er en lækker simreret, der består af skært oksekød i tern i en lækker paprikasauce med løg, gulerødder og tomatpur.
1. pil og hak løgene. opvarm olien i en gryde og svits løgene heri. 2. tilsæt kødet og lad det svitse med i et par minutter. 3. tilsæt derpå champignoner og paprika og lad det hele svitse i endnu et par minutter. 4. tilsæt nu 1 tsk. salt og tomater og lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 40 min.
til gullasch, og stroganoff, bøf bourguignon, bankekød og andre sammenkogte retter bruger man ganske rigtigt skært oksekød. fagets definition, sådan som jeg lærte det, på skært kød, er kød totalt fri for fedt, sener og hinder.
sauter løg, hvidløg og gulerødder i smør i en stor gryde i 2 minutter ved middelvarme. kom kødet i og brun det. tilsæt salt, peber og paprika. rør rundt og tilsæt bouillon, til det dækker kødet godt, og kom tomatpur og kommen i gryden. sæt låg på og lad det simre i ca. 3 timer. server med kartoffelmos og persille. kartoffelmos

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Bonzo måltidskasser - Skønne måltidskasser og madvarer
Skønne måltidskasser og madvarer der gør aftensmaden nem!

Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv de lækre måltidskasser og smagekasser.

- Produkterne kommer i containere og krukker der gør de holder længere
- Produkterne er kendt fra diverse supermarkeder
- Har både kød- og veganske retter samt et stort udvalg af tilbehør

DA20 giver 20 % på ikke-nedsatte varer
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Rabatkode: DA20 giver dig 20.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bonzo, Måltidskasse
Populære søgninger: Quinoa frø, Madpakke kasse, Ragu di fagioli, Minestronesuppe italiensk, Gullasch kød, Mad til 10 personer, Simreretter, Måltidskasser vegansk, Karl retter, Mad med meget jern, Chili sin carne vegansk, Retter med quinoa, Abogine, Vegansk mad, Bulgur sundt, Færdigretter leveret, Gryderetter, ,
Webshoppen forhandler 79+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support