Forside

Færdigretter leveret - Bonzo måltidskasser

Hjemmelavet mad leveret til døren. med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
færdigretter. vores færdigretter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit mad, selvom det nogle gange godt må være både nemt og hurtigt. derfor har vi udviklet sundt og økologisk mad i form af nemme færdigretter, leveret til døren, så du slipper for at lave maden selv.
hjemmelavet uden om en fabrik det lækre ved at vælge en måltidskasse med færdigretter som en løsning er, at du får hjemmelavede færdigretter leveret, som altså er langt fra de masseproducerede færdigretter fremstillet på en samlebåndsfabrik, som du finder i supermarkedet.
pensionistmad vi tilbyder lækker, smagfuld og veltilberedt mad leveret lige til døren i hele Østjylland. til dig der ønsker aftensmad, der smager og mætter. pensionistmad, og generelt set mad til ældre, har i flere år været udskældt og kritiseret for dens kvalitet, mængde og smag.
så kan du frit, nemt og uden dårlig samvittighed v
lge dine livretter som færdigretter på nettet og selvfølgelig få din mad leveret til døren. rigtigmad.dk levere i aarhus, silkeborg, randers, horsens, vejle følgende dage tirsdag og torsdag. fÆrdigretter hverdagen med sunde retter
vores måltidskasser bliver leveret med alle de nødvendige råvarer til de retter, du skal lave. du får desuden en nøje udført opskrift med, som er nem og enkelt at følge, og som lader dig bikse lækkert mad sammen på kun 30 minutter.
uanset hvilken en form for mad du spiser, så findes der mange færdige retter leveret til døren at vælge imellem. der findes færdigretter med fisk, med kød, uden kød og færdigretter som kun består af økologiske råvarer.
25 frosne veganske færdigretter gratis leveret i hele landet excl. ikkebrofaste øer dkk 1.475,00 dkk 1.147,00
stor test af færdigretter leveret til døren anne, 14. september 2018, mad, 3 i løbet af de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på fænomenet måltidskasser, hvor man kan få leveret en kasse med friske råvarer eller færdigretter lige til døren.
velkommen til halkær Ådal færdigretter. færdigtilberedte og velsmagende økologiske retter af lokale råvarer. leveres frosne til n eller flere personer.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Bonzo måltidskasser - Skønne måltidskasser og madvarer
Skønne måltidskasser og madvarer der gør aftensmaden nem!

Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv de lækre måltidskasser og smagekasser.

- Produkterne kommer i containere og krukker der gør de holder længere
- Produkterne er kendt fra diverse supermarkeder
- Har både kød- og veganske retter samt et stort udvalg af tilbehør

DA20 giver 20 % på ikke-nedsatte varer
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Rabatkode: DA20 giver dig 20.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bonzo, Måltidskasse
Populære søgninger: Quinoa frø, Madpakke kasse, Ragu di fagioli, Minestronesuppe italiensk, Gullasch kød, Mad til 10 personer, Simreretter, Måltidskasser vegansk, Karl retter, Mad med meget jern
Webshoppen forhandler 79+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support