Forside

Svæve reol - Beslagsmanden Webshop

Vælg en klassisk reol fremstillet i stilet, sort stål, som holder det enkelt, eller vælg en reol med naturplade, fremstillet i paulownia træ, som giver et fint og nordisk udtryk. vi tilbyder desuden også reoler, som monteres på væggen og kan dekoreres med pynteting eller bruges til mere praktiske formål fx til bøger.
en reol er et boligmøbel til opbevaring og de findes i mange varianter, typer og former. hos os finder du nemt en ny reol vi har et stort og bredt udvalg til boligindretning. vi har skoreoler, skostativer, skohylder, svævende hylder, væghængte hylder, stående og væghængte reoler, gulvreoler, stuereoler, bogreoler, bogkasser og vinreoler.
hylder forvandler tomme vægge til et perfekt sted at opbevare eller udstille dine ting. i ikea har vi masser af stilarter, eksempelvis svævehylder til minimalisten eller træhylder med hyldeknægte til romantikeren. vi har mange forskellige størrelser og hylder, du kan skære til så er der altid en hylde, der passer. 199.. 125.. 99 ...
wallmann træhylde massiv bøg 2000x300x18 mm. 329,95 kr. plus evt. fragtomkostninger. click collect levering. se mere. Ønskeliste. millarco hylde hvid 200 x 600 x 15 mm. 60,00 kr. plus evt. fragtomkostninger.
showcase5. 1,29
dkk. sheet. 649 dkk. ledgeable mini. 249 dkk. ikoniske metalhylder, frihed til fortolkning og fleksible løsninger. skulpturelle former og anderledes løsninger designs fra anne linde er, hvor praktik og funktionalitet ikke længere er kedeligt. gå på opdagelse og udvælg de møbler der sætter et nyt twist på din bolig.
svævende reol. vi har designet og bygget denne flotte og anderledes reol til en kunde, der havde nogen bestemte overvejelser til et unikt og personligt møbel. reolen er karakteriseret ved sit svævende og luftige design, hvor det kan virke som om, at nogen af hylderne slet ikke er forbundet til grundmøblet.
svæverammer til den flittige maler. hvis du står og mangler malerlærred, så har vi svæverammer her hos harald nyborg.hvis du allerede har udstyret i orden, og det blot er svæverammen du mangler, så er vi sikre på, at du kan finde den nøjagtige svæveramme du mangler her hos os.
brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys. bliv inspireret af vores store udvalg af moderne hylder i god kvalitet. hos jysk finder du et hav af hylder i forskellige materialer og designs alt fra egetræshylder, glashylder til metalhylder og bogkasser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support