Forside

Skydedøre med spejl - Beslagsmanden Webshop

Skydedøre er en ryddelig og praktisk løsning for alle typer opbevaring. soveværelset, bryggerset eller entreen er alle rum, hvor skydedørsskabe vil være en smart og moderne løsning. der er forskellige behov, når det kommer til garderobeskabe, derfor tilbyder vi ikke kun skydedøre i standardmål, men også specielt tilpassede mål.
stort udvalg af spejle og spejlskabe. vi har et væld af forskellige spejle og spejlskabe i forskellige størrelser, former og stilarter, der passer til ethvert behov. uanset hvor stort et badeværelse du har, har vi derfor et spejl eller spejlskab, der passer til netop dig og din personlige smag.
i vores pax serie har vi et stort udvalg af moderne garderobeskabe med skydedøre og døre med dæmpede hængsler. og vi yder 10 års garanti på hele serien. garderobeskabe i pax serien med skydedøre og hængslede døre ikea
skydedøre med spejl kan være en praktisk løsning, så du slipper for at have en spejl stående i vejen et andet sted i entreen,
garderoben eller soveværelset. alle vores skydedøre af glas eller med spejl har sikkerhedsfolie på bagsiden.
så kan det være, du skal se på vores garderobeskabe med skydedøre i stedet. her får du nemlig hele pakken med skab og skydedøre, som er lige til at placere i soveværelset. vi har også garderobeskabe med glasskydedøre, så du får et spejl med i købet. du kan selv designe dit nye pax garderobeskab, så det bliver skræddersyet til dine behov.
standard skydedør i spejl omkranset af en stærk alu profil. passer til lofthøjde på 227,5 cm 229,5 cm. monteret med kugleleje hjul i top og bund og lågen er omrammet af en mat alu profil. dør bredde 900mm. husk at bestille top og bundskinner som du finder under relaterede produkter.
system s34 skydedørssystem garderobe profiltype s720. sprossetype 28mm flad, påklæbet. glastype spejl bronzefarvet. dørtype gulvkørende skydedør. hulmål ca. b 155 x h 240 cm. montage opmåling og montage er foretaget af kunden selv.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål, Løse skuffer, Kesseböhmer dispensa, Garderobelift, Dorma dørpumpe, Ral hvid, Tectus 240 3d n, Kommode greb
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support