Forside

Skuffeindsats kontor - Beslagsmanden Webshop

Skuffekassetter gør det nemt at opbevare ting tæt på dig, da de passer under skrivebordene eller ved siden af skrivebordet alt efter, hvad man ønsker. de varierer i størrelse og variant, men vil du være sikker på, at de er ens, har vi gjort det nemmere for dig, da vi har inddelt dem efter mærke.
se alle vores bestikindsatser til skuffer og sukkeopdelere nedenfor og find den der passer til dine mål. bestikindsats til 40 cm skuffe i plast kraftig kvalitetrabat salg. bestikindsats til 50 cm skuffe i plast kraftig kvalitet. rabat salg. bestikindsats til 60 cm skuffe i plast kraftig kvalitet. rabat salg.
denne praktiske skuffeindsats med tre store skuffer er designet til personlig tilpasning af bogreoler i møbelserien flexus, men passer ind i de fleste bogreoler. placr en eller flere indsatser i reolen eller fritstående på skrivebordet eller aflastningsskabet for altid at have vigtige dokumenter, kontorartikler med mere lige ved hånden.
smart justerbar og fleksibel skuffeindsats med 6 rum. denne model består af en stålrammen med 5 sidestykker i tekstil og kunststof. sidestykkerne er produceret i gennemsigtig tekstil og kunststof for at gøre dem fleksible, samt giver dig er optimal oversigt over dine ting i skuffen
en skuffeindsats holder styr på alt til din arbejdsdag blyanter, kuglepenne, elastikker, sakse, klips, hullemaskiner, viskelædre og rettet
pe er bare nogle af de små hjælpemidler i hverdagen, som nemt kan komme til at ligge og rode i din skuffe. køb en skuffeindsats og du vil altid nemt kunne finde det, du har brug for.
skuffeindsats durable idealbox 8 rum gr ... se vores udvalg af skuffekassetter til kontoret på siden her og kom dit rod til livs en skuffekassette til ethvert formål. mange af vores skuffekassetter kommer med hjul, så de er nemme at flytte rundt på.
skuffeindsatser bliver også kaldt bestikindsats eller bestikbakke, fordi de er perfekte til at holde styr på bestik og andre køkkenredskaber. skuffeindsatserne kommer i mange forskellige former og størrelser, og er inddelt i forskellige rum. hos beslagsmanden finder du er bredt udvalg af forskellige skuffeindsatser.
skuffeelementer til hjemmet skuffeelementer til kontoret. i en skuffe får man hurtigt overblik over hvad der er i den og med skuffeelementer på hjul, kan du nemt flytte rundt på skabene. alle skabene fås i flere farver og størrelser. du kan eksempelvis vælge alex skuffeelement i hvid, grå og sortbrun.
skuffeelementer giver orden på kontoret arbejder du på kontor eller har du dit eget hjemmekontor , så bør du overveje at tilføje et eller flere skuffeelementer. det hjælper dig med at skabe bedre organisering, idet du kan opbevare dine ting i skrivebordsskuffer, i stedet for at de ligger og flyder på bordet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål, Løse skuffer, Kesseböhmer dispensa, Garderobelift, Dorma dørpumpe, Ral hvid, Tectus 240 3d n, Kommode greb, Udtræksbord køkken
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support