Forside

Skærmvægge kontor - Beslagsmanden Webshop

Skærmvægge til kontor af bedste kvalitet. hos akuform vægter vi altid kvalitet i højsædet. uanset om du køber skærmvægge eller andre af vores lyddæmpende produkter til kontor og erhverv, så er vores danskproducerede produkter altid af bedste kvalitet. på den måde er det vores varemærke for, at vi altid lever op til danske standarder.
alt i skærmvægge til gulv. her hos kontorspecialisten har vi et stort og bredt udvalg af forskellige former for afskærmning til kontoret og arbejdspladsen. disse gulvskærme er primært henvendt til store åbne kontorlandskaber og er nemme at flytte rundt på. udover at de skærmer visuelt, så er de foret med lydabsorberende mineraluld.
skærmvægge. rigtigt dimensioneret og placeret, kan skærmvægge og skillevægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning på kontoret. de kan placeres enkeltvis eller bygges op, så de fungerer som rumdelere. en skærmvæg kan være høj og bred, eller lav og smal, afhængigt af hvor den skal placeres, og hvilke for
tyrrelser den ...
møbler. find de helt rigtige ergonomiske møbler og reducr støj på kontoret med lydabsorberende skærmvægge og skab den ideelle kontorarbejdsplads. herunder finder du blandt andet opbevaringsmøbler, kantineborde, konferenceborde og hæve sænkeborde som blot er nogle få eksempler på en god standard arbejdsplads.
skærmvægge og rumdelere forbedrer arbejdsklimaet. de er uundværlige til lyddæmpning og opdeling af kontor se de mange størrelser og farver.
med skærmvægge på kontoret kan du lave et rum i et eksisterende rum. fordi skærmvæggene absorberer lyd, vil det være muligt at skabe ugenerede områder, med plads til koncentration. du kan bruge forskellige typer beslag, der gør det lettere at sammenkoble gulvskærme i forskellige vinkler og kombinationer for eksempelvis at opbygge en længere skærmvæg.
gode priser på skærmvægge til kontor og konferencelokaler. hurtig bestilling og nem montering af skillevæg til kontor. se det store udvalg og bestil i dag.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål, Løse skuffer, Kesseböhmer dispensa, Garderobelift, Dorma dørpumpe, Ral hvid, Tectus 240 3d n, Kommode greb, Udtræksbord køkken, Samlebeslag bordplade, Dørhængsler gamle, Skinner til skydelåger, Dørspion
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support