Forside

Garderobelift - Beslagsmanden Webshop

Lækker garderobelift med integreret dæmpning softclose. lader dig opbevare dit tøj i højden i dit garderobeskab. bøjlestang og arm krom overflade trækstang transparent plastic kabinet hvid plastic til påskruning på korpusside montagemateriale er indeholdt i levering se alle mål i de tekniske tegninger i billederne.
garderobelift servetto type 3t garderobelift met demping in beide richtingen op en neer de bevestigingsplaat is zo ontworpen dat de bevestigingsschroeven onzichtbaar zijn
garderobelift til gør det selv entren. en garderobelift er en super smart måde at udnytte højden i din skab på. det gør at du på let vis kan hæve dine jakker trøjer op i højde, og med lethed tage dem ned når du skal bruge dem igen. for at kunne bruge en garderobelidt kræver det at du har et skab hvori det kan monteres.
når det kniber med at få udnyttet garderoben i højden, kan en garderobelift være vejen frem. med denne lift kan du hænge op til 15 kg. tøj op i højden, og kun hejse det ned når du får brug for det. denne model passer i skabe der har en bredde mellem 870 og 1190 mm. arm og bøjlestang i forkromet stål kabinet og samledele i
ort plastic
simpel garderobelift til ophæng af tøj i det høje garderobeskab. har en vandring på ca. 80 cm og giver der god udnyttelse af hele dit skab. bøjlestang og arm hvid stål trækstang hvid plastic kabinet hvid plastic 1,610 kg til påskruning på korpusside montagemateriale er indeholdt i levering se alle mål i de tekniske tegninger i billederne.
met de servetto garderobelift benut u de gehele bovenruimte in uw kledingkast. u trekt de kleding met een simpele beweging binnen handbereik. onder het hanggedeelte is nu ruimte voor een servetto uittrekbare broekhouder, dashouder, riemhouder of een uittrekbaar schoenenrek. met n beweging het overzicht over al u broeken, riemen en schoenen.
garderobelift med integreret dæmpning, hvid. pris ved 1 stk. 1.144,00 dkk. ikke på lager ...
en garderobelift, med eller uden elektrisk betjening, kan være en stor hjælp i hverdagen hvis man fx sidder i kørestol eller på anden måde har begrænset fysisk bevægelsesfrihed. også i boliger hvor der er højt til loftet og skabene er tilsvarende høje, er garderobeliften en funktionel og smart løsning til at udnytte skabet helt i top.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support