Forside

Bordben sofabord - Beslagsmanden Webshop

Udover de krydsformede bordben til sofabord vi nævnte tidligere, så har vi også de helt klassiske lige bordben, hvor du et bordben til hvert hjørne. disse bordben er en smule lavere og skråner en smule ud så du er sikret optimal stabilitet. disse bordben har en højde på 44 cm og er lavet i jern.
bordben i træ har farve efter træsorten, mens dem i metal kan fås i flere forskellige farver. hos jem fix har vi bordben i stål, som har fået forskellige farver, så du finder dem i sort, hvid, krom og stål. når du har fundet den rigtige farve, skal du til sidst finde den rette længde.
bordben til sofabord. hos hofstrawagner.dk finder du også et flot udvalg af pulverlakeret bordben til dit nye sofabord. mange af de samme bordben vi har til plankeborde og spiseborde, kan du nu finde til dit sofabord. det giver et flot sammenspil, hvis både dit plankebord og sofabord matcher med træ og bordben.
bordben er bestemt ikke bare bordben, og benene til vores plankeborde har meget mere at byde på end blot at udfylde den praktiske funktion at bære bordplader
e solidt i en bestemt højde. dit valg af ben til dit nye plankemøbel uanset om det er et spisebord, et sofabord eller en bænk er med til at bestemme det samlede indtryk af dit eksklusive træmøbel.
hvad enten du er til det moderne eller klassiske udtryk så har jysk et sofabord til dig. i vores udvalg finder du nemlig sofaborde i mange forskellige stilarter og designs. små og store sofaborde. størrelsen på dit sofabord afgøres ofte af din stues størrelse, samt hvad du skal bruge det til.
salg af bordben direkte fra producenten. vi sælger mange typer af bordben til spisebord , sofabord , skrivebord eller måske til dit nye arbejdsbord fælles for alle vores produkter er at de er håndlavet i nordjylland lidt nord for aalborg. vi har et stort udvalg af bordben til spisebord , sofabord og bænke.
bordben er en stor del af et bord uanset om det er spisebordet eller skrivebordet bordbenet betyder rigtig meget for udseendet af bordet, men også for stabiliteten af bordet. bordben findes i mange forskellige udformninger, størrelser og overflader.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support