Forside

Ben til reol - Beslagsmanden Webshop

Ben og sokler til metod. metod er et enkelt, modulopbygget system, der giver dig mulighed for at indrette et køkken, der er perfekt til dig og dit hjem. du kan vælge at opbygge dit eget skab ved at vælge stel, hylder eller skuffer og til sidste vælger du hvilken front dit køkken skal have. sammenlign. alle filtre.
fx en bogreol i stuen eller på kontoret, en reol i garderoben til opbevaring af tøj og sko og en vitrine med glaslåger, som kan bruges til ekstra skabsplads i køkkenet eller stuen. jysks udvalg af møbler til opbevaring strækker sig fra smarte rumdelere og reoler med skabe og skuffer, til praktiske vitrineskabe og dekorative skråreoler.
reolsystem, bestå ikea, b 180 d 22 h 38, 2 bestå skabe ikea med hvide låger sammenbygget til et skab. 1 enhed på 120x38x22 cm med delte låger 1 låge måler 60x38x2 cm samt 1 enhed på 60x38x22 cm. skabene kan også anvendes separat. der medfølger 1 hylde til hvert skab 3 hylder i alt.
beskrivelse. ben til montana moduler er forsynet med diskrete stillesko. højden kan justeres op til 20 mm. benene kan monteres under moduler fra bredder 24 cm til bredde 69,9 cm. produktspecifikationer. dimensioner højde 12,6 cm. mat forkromet zink. om designeren.
en stålreol er særdeles ideel til opbevaring af værktøj og haveredskaber og egner sig pga. galvani
eringen godt til at stå i uopvarmede rum som fx værksted, haveskur eller garage, eller andre rum med begrænset isolering. i jem fix har vi et stort udvalg af robuste stålreoler i flere forskellige udgaver og med forskellig bæreevne.
montana ben i krom, messing, sort eller hvid. køb model mb126 ben her. leveres i sæt af 4 stk. mål højde 12,6 cm med stilleskruer så benene kan justeres op til 2 cm farvemateriale matforkromet zink, blacksort, snowhvid eller messing. obs det anbefales at montere en støttesarg, hvis modulet er 70 cm eller bredere.
vi er en lille webshop, som er etableret i 2008. vi har ca 2000 forskellige varer primært beslag og tilbehør til møbler og boligen. vi handler med alle private, erhverv eller offentlige institutioner.
eller mangler du ben til at hæve kommoden en smule op fra gulvet så er du landet det helt rigtige sted. her på siden finder du et bredt udvalg af bordben i forskellige størrelser, farver og materialer. så find din favorit og kom i mål med at lave dit egent bord. bordben til plankebord eller andre bordplader
we care health møbelforhøjer 4pak. varenr. 4962. til bord, sofa, seng mm. forhøjer møblet med ca 8 cm. sæt med 4 stk. maks belastning 500 kg. til ben på op til 7 x 7 cm. læs mere. midlertidig udsolgt i webshop forventes på lager 1082021.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål, Løse skuffer, Kesseböhmer dispensa, Garderobelift, Dorma dørpumpe
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support