Forside

Automatisk dørlukker - Beslagsmanden Webshop

Beskrivelse. automatisk. til højrevenstrehængt dør. justerbar lukkehastighed og sluttryk. monteres på karm eller dørblad. understøtning, standardarm, installationsanvisninger og skruer medfølger. giver bedre sikkerhed ved entrdøre. dørlukker vejrbestandig. passer til både højre og venstrehængte døre.
indstilling og opsætning af en automatisk dørlukker er et avanceret stykke håndværk. hos sydsjællandslåseservice forhandler og monterer vi de meget smukke og stilrene dormadørlukkere, der giver stor sikkerhed og komfort.
med ruko dørautomatik og dørlukkere opnår du systemer, som er gennemtestet og optimeret gennem årtier, og som leverer høj stabilitet døgnet rundt. rukos produkter giver bekvem og nem adgang og er velegnet til virksomheder, institutioner og butikker i enhver størrelse.
dørbremser dørlukkere. her finder du, dørbremser, dørlukkere og dørstoppere i alle afskygninger.
med døråbneren kan brugeren nu både åbne og lukke døren, når man sidder foran den i kørestolen. døråbneren er monteret med
t ergonomisk greb, og i den anden ende er åbneren betrukket med gennemsigtig gummi, så døråbneren ikke sætter nogen mærker. en ekstra fordel ved døråbneren er, at den også kan åbne og lukke vandhaner.
dørlukkerens funktion er at lukke døren efter en persons gennemgang. dette er især vigtigt ved branddøre, da man holder ilden tilbage, samt ved døre med adgangskontrol, da man forhindrer uønskede personer i at kunne komme ind i lokalet.
vi leverer kun dørlukkere og dørautomatik i den bedste kvalitet holdbarhed, driftsikkerhed og funktionalitet er en selvfølge i vores produkter. dørlukkere med en dørlukker er du sikker på, at døren lukker helt til, hver gang.
der findes mange forskellige former for automatiske dørlukkere. den rigtige dørlukker kan være med til at lette hverdagen og samtidig sikre, at dem, der benytter bygningen, føler sig trygge. en automatisk dørlukker er eksempelvis effektivt hvis du eller din virksomhed vil være et rart sted at færdes for ældre og mennesker med et fysisk handicap.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support