Forside

Affaldsspand - Beslagsmanden Webshop

Affaldsspand med vippelåg eller et stativ til køkkenlågen hjul, sensor, vippelåg, udtræk, pedal, tryklåg mulighederne er mange når det kommer til håndtering af virksomhedens eller hjemmets affald. det kommer helt an på typen af skrald, hvilket rum det drejer sig om og naturligvis mængden.
affaldssortering med 2 affaldsspande med udtræk. spandene kan rumme 10 liter hver og er lavet i plast. der er låg til dem. kan monteres i de fleste køkkenskabe, og stativet kan vendes. køb det her hos jem fix.
affaldsspand med sensor rengøringsartikler spar penge ved at sammenligne priser på 100 modeller læs anmeldelser og eksperttest gør den bedste handel nu hos pricerunner pricerunner affaldsspand med sensor find billigste pris hos pricerunner nu
derudover forhandler vi bl.a. den populære brabantia affaldsspand i forskellige størrelser og prisklasser samt de smarte skraldespande med automatisk låg. med det automatiske låg slipper du for at røre låget, ligesom på en pedalskraldespand, da låget via en infrarød sensor åbner automatisk, når du kører hånden hen over sensoren.
skab plads og orden på din ar
ejdsplads eller i hjemmet med praktiske kurve, spande og tasker til alle de store og små ting, der mangler et sted at bo.
brabantias affaldsspande har en bred farvepalette i mat stål, blank stå, sort, hvid, rød, lime grøn, blå, pink, orange, osv. spandene passer perfekt til køkkenet, badeværelset, kontoret eller børneværelset. om det er privat brug, eller til erhverv er affaldsspandene i en super god kvalitet, som matcher prisen.
vores sortiment af pedalspande indeholder både små modeller, der er oplagte at have i badeværelset og modeller til køkkenet, hvor en stor pedalspand giver mere mening. vælg ud fra størrelsen og designet, og lad spanden blive en del af indretningen i køkkenet eller i badeværelset sammen med andet badeværelsestilbehør.
sammenlign priser og læs anmeldelser af affaldsspand rengøringsartikler. klik her og find den bedste pris nu
en affaldsspand kan vælges med almindelig låg, vippelåg eller med pedal. glem ikke at sortere affaldet, så vi kan hjælpe hinanden med, at genbruge, og derved spare vores miljø og natur. så har din affaldsspand med låg den største effekt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag, Dørhængsler med stor udladning, Lædergreb, Ikea bordplade på mål, Løse skuffer, Kesseböhmer dispensa, Garderobelift, Dorma dørpumpe, Ral hvid, Tectus 240 3d n, Kommode greb, Udtræksbord køkken
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support