Forside

Affaldssortering køkkenskab - Beslagsmanden Webshop

Affaldssorteringsspande. du kan bruge vores affaldssystem overalt i hjemmet også i garagen. det er også genialt til opbevaring af ting, du gerne vil beholde. vores affaldssystem passer perfekt til både ikea køkkener og andre typer køkkener for det skal være nemt at leve miljøvenligt. 269..
sådan indretter du din affaldssortering i hjemmet. det kan være svært at indrette et nemt system til sortering af affald i hjemmet. især, hvis du bor i en mindre lejlighed, og pladsen er trang. få gode ideer og råd til indretning af din affaldssortering og se 21 smarte løsninger.
affaldsspande og poser. her på siden finder du vores brede udvalg af affaldsspande og affaldsstativer til husholdningen. vi forhandler skraldespande i mange forskellige størrelser, varianter og design, som kan anvendes til skrald i både køkkenet, på badeværelset eller kontoret.
er du på jagt efter et smart system til dit skrald eller din affaldssortering så finder du et stort udvalg af praktiske skraldespande med forskellige funktioner og i forskellige farver, størrelser og materialer. vi forhandler både skraldespande til montering i køkkenet, badeværelset eller et af hjemmets øvrige ru
.
affaldssortering til montering på siden . pris 878,75 dkk inkl. moms. amount tilføj til kurv. 4 affaldsspande inkl. ramme. pris 625,00 dkk inkl. moms. amount tilføj til kurv. affaldssystem 2 x 15,5 liter. pris 856,25 dkk inkl. moms. amount tilføj til kurv. sokkelrist til køkkenet.
altså får du her en smart og meget praktisk løsning til affaldssortering. produktinformation farve grå og mint rumfang 2 x 16 liter mål 43 x 53 x 34 cm h x b x d montering på køkkenskab, monteringsbeslag medfølger både højre og venstrevendt
affaldssortering. sørg for at have god adgang til skraldespande mange steder i virksomheden det hjælper med at holde hele stedet rent og pænt. hvis affaldssorteringen er let tilgængelig og giver mening for dig og dine kolleger, så er chancen for at det faktisk bliver gjort, og at det bliver gjort korrekt, meget større.
smart og nem affaldssortering. vi får mere og mere affald i vores dagligdag. derfor er det også vigtigt at have et ordentligt affaldssystem i hjemmet. hos frishop.dk har vi valgt at forhandle kvalitetssystemer fra kendte leverandører som eksempelvis beslag design, blanco, joseph joseph, juvel, rubbermaid m.fl.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Beslagsmanden Webshop - Handel med professionelle beslag
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Beslagsmanden handler med professionelle beslag både til privat og erhverv.

Beslag til ethvert gør det selv projekt.

Beslag der ikke tidligere har været tilgængelige til den private bruger.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Beslag
Populære søgninger: Soft close til skuffer, Gammeldags greb, Automatisk dørlukker, Møbelhjul, Skydedøre med spejl, Accuride 1321, Pengebokse til hjemmet, Garderobestang i tre, Nøglehul, Specielle lamper, Nye greb, Blum tandem plus 30 kg blumotion, Tectus te 240 3d n, Torx ts10, Messing håndtag
Webshoppen forhandler 1437+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support