Forside

Hvad er en a kasse wiki - Aquaperler Webshop

Hvad er akasse akasse er blot en forkortelse for arbejdsløshedskasse, men faktum er, at de fleste danskere bruger den forkortede udgave af begrebet. de mange akasser er mest kendt for at udbetale dagpenge, men organisationerne varetager rent faktisk også mange andre opgaver.
hvad er en akasse akasse er en forkortelse for en arbejdsløshedskasse. formålet med at melde sig ind i en af landets mange forskellige akasser er, at man derved bliver sikret en fast indtjening hver måned selv i tilfælde af at man skulle ske at miste sit job.
akasserne opstod i slutningen af 1800tallet og var oprindelig en sammenslutning af mennesker inden for et bestemt geografisk område, der gik sammen om at sikre hinanden en vis form for indtægt, hvis de blev arbejdsløse. det krævede dog, at der var mange, der var i arbejde, for at det var muligt at forsørge dem, der ikke var.
hvad er en tværfaglig akasse en lang række danske akasser er tværfaglige og optager alle uanset arbe
dsområde. de fleste tværfaglige akasser optager både lønmodtagere og selvstændige, men der kan være nogen få undtagelser.
hvad er en akasse de første akasser blev oprettet omkring år 1900 af fagforbundene. det enkelte fagforbund oprettede en akasse for at hjælpe arbejdsløse økonomisk i forbindelse med almindelig arbejdsløshed eller under konflikter. hvad er en akasse i 1907 blev der gennemført en lov om statsanerkendte akasser.
en akasse eller arbejdsløshedskasse er en statsstøttet organisation, der, mod et fast kontingent, giver sine medlemmer en økonomisk sikkerhed, hvis de skulle gå hen og blive arbejdsløse. typisk betales dette kontingent månedligt eller kvartalsvist.
fra wikipedia, den frie encyklopædi en arbejdsløshedskasse eller akasse er en organisation, der tilbyder forsikring mod arbejdsløshed samt administrerer offentlige love og regler på området. de fleste arbejdsløshedskasser er tilknyttet en eller flere tilsvarende fagforening er.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Aquaperler Webshop - Salg af vandperler med kæmpe udvalg
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af vandperler. Kæmpe udvalg og kanon priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Vandperler, Hobby, Aquaperler
Populære søgninger: Alle farver, Ean nummer betaling, Chessmix, Guldbryllup, Natriumpolyacrylat, Cyber monday dk, Mos graffiti, Glitter perler, Blomster århus n, Billigblomst dk, Sorte kugler online, Hvad er en a kasse wiki, , , , , , , , , , , , ,
Webshoppen forhandler 61+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support