Forside

Skærer tænder om natten - Antibite bideskinner

Det kan meget vel være fordi, at du skærer tænder om natten. hvis du skærer tænder, slapper din kæbemuskulatur ikke ordenligt af. derfor får du spændingssmerter i kæben, hvilket kan føre til en slem hovedpine.
skærer man tænder om natten, lider man ikke med sikkerhed af det man kalder for bruksisme det medicinske ord for lidelsen tænder skæren. faktisk peger forskning på, at alle mennesker skærer tænder om natten, så det er i tilfælde, hvor tilstanden er særlig alvorlig, at man lider af bruksisme. du kan læse mere om bruksisme på ...
jeg skærer tænder om natten hvad kan jeg gøre ved det spørgsmål jeg har et stort problem nemlig det, at når jeg falder i søvn, skærer jeg tænder så voldsomt, at min kæreste må gå ind i stuen for at sove, og jeg forstyrrer også nogle nætter børnene med det. det bevirker bl.a. også, at jeg nogle morgener vågner med smerter i nakken og hovedet.
skærer du tænder, er det vigtigt at blive undersøgt for det. du skal hos tandlægen have vurderet om, der er skader på dine tænder, samt udelukke at smerterne kommer fra tandsygdomme. du skal have undersøgt dine kæbeled for at udelukke, at det drejer sig om en sygdom i leddet.
bruxisme drejer sig om ufrivillig gentagelser af muskelaktivitet, som typisk viser sig ved tandpres eller ved at man skærer tænder. dernæst kigger man på om det sker om dagen, dagbruxisme, eller om natten, søvnbruxismne. om dagen er det ofte tandpres man oplever, hvor det er om natten når man søvner både kan være tandpres og tandskæring.
hvad sker der, når d
skærer tænder. de fleste skærer kun tænder når de sover. tænderskæren, eller bruksisme som det hedder på fagsprog, sker ofte i den tidlige del af natten og kan ofte forstyrre en partner der sover ved siden af. nogle kan presse og skære tænder så man kan høre det, og andre gør det lydløst.
det veksler meget, hvor meget en person skærer tænder. nogen skærer tænder lidt og forsigtigt. andre skærer tænder hver nat og intenst. børn kan skære tænder om natten. hvad er symptomerne på tænderskæren noget der tyder på, at du skærer tænder, er hørbar tænderskæren om natten slidte tyggeflader og skærekanter på tænderne
de fleste mennesker skærer tænder om natten uden at vide det, og for størstedelen er det da også en ganske harmløs tilstand. men hos omkring hver 10. voksne dansker betyder nattens kæbeaktiviteter, at de kan døje med gener som hovedpine, træthed, muskelspændinger i hele den øvre del af kroppen, ondt i kæberne og nakken, synkebesvær, isninger eller ømhed i tænderne samt nedslidning af tænderne.
de fleste, som skærer tænder, gør det oftest om natten, og det kan enten gøres lydløst, eller sådan så andre også kan høre det. hvis du skærer tænder lydløst, vil det oftest være en af vores tandlæger hos svaneklinikken, som opdager det og påpeger det for dig.
skæren tænder foregår oftest ubevidst om natten, hvor personen af gode grunde ikke selv lægger mærke til det. men udover at være et potentielt problem for din partners søvn, kan det i endnu højere grad være et problem for dine tænder og kæbeled.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Antibite bideskinner - Effektive bideskinner lige til døren
Normal pris for bideskinner hos tandlæger 3.000 – 5.000 kr. – med andre ord STORE besparelser

100% risikofri universale
100% tilfredshed eller penge tilbage
Fri fragt ved køb af 3stk
EVA-plast som er lugt- og smagsfrit
CE-godkendt og fri for BPA
Mindsker tilfælde af hovedpine og migræne
BPA-frie og individuelt indpakkede
Forhindrer nedslidning af dine tænder
Giver dig en bedre nattesøvn
Produceret i medicinsk godkendt EVA-plast
Universelt produkt som kan tilpasses til alle
Spar tusindvis i forhold til hos din tandlæge
Hurtig levering med tracking lige til døren
Fuld tilfredshed eller pengene retur
Let og forståelig instruktion på dansk
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Søvn, Snorke, Bideskinne, Antibite, Snorke, Tænder
Populære søgninger:
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support