Forside

Sms til dansk mobil i udlandet - Alka Mobil

Når du sender sms til danske mobiler, der befinder sig i udlandet, mens du selv er hjemme i danmark, kører det over normal takst og vil derfor ikke blive betragtet som udlandstelefoni. ved de fleste abonnementer med udlandstelefoni inkluderet, kan du smse frit til alle danske numre, både når du befinder dig i danmark og i udlandet, typisk inden for europa.
hvis du skal ringe eller sende en smsbesked til et udenlandsk telefonnummer, så skal du starte med at indtaste landekoden foran det telefonnummer, som du ønsker at ringe eller smse til. ved opkald fra danmark skal du altid starte med 00, derfor indeholder vores oversigt 00 foran alle landekoder.
så længe du sender den fra danmark til en dansk mobil er det ligegyldigt om der er landekode foran. havde du derimod været i udlandet skal du bruge landekode til danske mobiler også selvom mobilen er lige ved side
af dig. skal du sende til en udenlandsk mobil skal du også altid bruge det pågældende lands landekode.
du kan stadig ringe og sende smser til og fra udlandet, selvom du spærrer for data. du kan til og afmelde dig data i udlandet på mit telmore under mit abonnement. før du rejser ud, skal du huske at tjekke, om din mobiltelefon kan benyttes i det land, du rejser til.
sender du en sms til udlandet fra danmark, koster det ekstra, uanset om det pågældende land er et euland eller ej. taletidskort udlandet et taletidskort er i bund og grund et simkort med en begrænset mængde taletid, smser og data, som du kan tanke op efter behov.
hvis du smsx27er til et dansk nummer ,der befinder sig i udlandet så koster det dig ikke noget ekstra. så radiomandens svar er korrekt jeg markerer hans svar som bedste svar ,så andre brugere nemt kan se løsningsvar i denne tråd

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Alka Mobil - Enkelt og billigt mobilabonnement
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 80.00 som VIP. Bliv VIP her
Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Alka Mobil er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller som er medlem af fagforbund.

Alka Mobil er for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 70.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding indenfor 14 dage
Tags: Mobil, Alka
Populære søgninger: Alka kontakt, Mit alka dk, Priser mobil, Mobilabonnement danmark, Nummeroplysningen gratis, Alka dk bilforsikring, 3 dk mms opsætning, Alka forsikring opsigelse, 3 mobil udland, Mobilabonnement priser danmark, Mobil nr finder, Telefonnumre mobil, Opkald fra udlandet til danmark, Data i udlandet, Opkald fra usa til danmark, Sms til dansk mobil i udlandet, , , , , , , , , , ,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support