Forside

Data i udlandet - Alka Mobil

Når du afmelder data i udlandet, kan din telefon ikke gå på nettet, med mindre den kan få fat i en dansk mast. du kommer på den måde heller ikke ufrivilligt på nettet, hvis du ved en fejl får trykket på internettasten på din mobil, og selvom din mobil fx er sat op til at hente emails automatisk, kan den ikke gøre det, så længe du er i udlandet.
hvad er data i udlandet data i udlandet er en service, som du tilbydes af udbydere af mobilabonnementer, når du rejser eller opholder dig i udlandet. hvis du bruger din mobiltelefon til at gå på internettet, når du er ude og rejse, mens du ikke er koblet til et wifi netværk, anvender du din mobildata i udlandet.
data i udlandet 19. november 2020 0759 opdateret hvor meget data har jeg i eu det afhænger af dit abonnement. du kan finde svaret, hvis du logger ind i din selvbetjening, hvor du også har mulighed for at finde andre relevante informationer om dit forbrug. du finder vores ...
data i udlandet så meget data bruger du, når du streamer 4 minute read netflix, hbo, spotify og facebook er alle apps, de
er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifinetværk.
dukatale fri tale 20 gb 20 gb eu data 119 dkk 2 mÅneder gratis 2 mÅneder gratis derefter 119 kr.md. for fri tale, samt 20 gb data, som også kan bruges i hele eu, norge, island og færøerne.
hvis du rejser, og du ikke har data til eu eller andre lande, er der stadig muligheder for dig, hvis du gerne vil på internettet på ferien især hvis du hverken har mobilt bredbånd eller et mobilabonnement med data til udlandet.du kan eksempelvis vælge at købe et taletidskort med data, hvilket er muligt i mange lande i dag.
hvad er data i udlandet når du tilmelder dig data i udlandet, kan din telefon gå på nettet, bruge data og sende mmsx27er, mens du er i udlandet. du kan stadig ringe og modtage opkald i udlandet, samt sende og modtage smsx27er i udlandet, når du er afmeldt data i udlandet dog skal du være tilmeldt udlandstelefoni. spær din data i udlandet

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Alka Mobil - Enkelt og billigt mobilabonnement
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 80.00 som VIP. Bliv VIP her
Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Alka Mobil er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller som er medlem af fagforbund.

Alka Mobil er for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 70.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding indenfor 14 dage
Tags: Mobil, Alka
Populære søgninger: Alka kontakt, Mit alka dk, Priser mobil, Mobilabonnement danmark, Nummeroplysningen gratis, Alka dk bilforsikring, 3 dk mms opsætning, Alka forsikring opsigelse, 3 mobil udland, Mobilabonnement priser danmark, Mobil nr finder, Telefonnumre mobil, Opkald fra udlandet til danmark, Data i udlandet, Opkald fra usa til danmark, Sms til dansk mobil i udlandet, , , , , , , ,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support